WisppingLogo
Registra't, és gratis!
Accepto els termes i condicions.
Registra't usant facebook

Què és Wispping?

És el teu lloc per comprar millor.

Amb uns passos molts senzills, Wispping t'ajudarà a comprar millor allò que necessitis.
Mira el següent vídeo i aquestes idees per saber-ho tot de Wispping:

5 passos per aprofitar al màxim Wispping
Defineix el teu pla de compra
Preveus comprar alguna cosa? Defineix a Wispping el teu pla de compra (tipus de producte, característiques, àrea geogràfica de compra, interval temporal, ...).
Informa't per comprar millor
Consulta enllaços d'interès, demana consell als teus amics i amigues, apunta productes candidats, demana ofertes per aquests productes, ... Ah! I tot això de forma fàcil i ràpida a través de la fitxa de cada pla de compra.
Rep anuncis, ofertes i incentius
Els comerciants i anunciants adherits a Wispping poden enviar-te anuncis, ofertes i incentius pels teus plans de compra. Compara i decideix la millor opció.
Veure següent pas
Què t'aporta Wispping?
Tota la informació en un lloc
Utilitza Wispping per gestionar tot allò relacionat amb els teus plans de compra: dades, anotacions, consells, productes candidats, preus, ofertes, ...
Demana i rep consells
Amb Wispping pots demanar consell a persones que coneguis o, fins i tot, a altres usuaris de Wispping que ja hagin comprat productes similars! Si ho vols, també pots compartir el teu pla de compra a Facebook.
Apunta productes candidats
Si trobes productes candidats pel teu pla de compra, amb Wispping els pots apuntar. A més, podràs demanar fàcilment ofertes per cada producte candidat als comerciants adherits, apuntar tots els preus que trobis i comparar els productes.
Rep anuncis del teu interès
Amb el teu pla de compra definit, els anunciants adherits a Wispping poden enviar-te anuncis sobre allò que preveus comprar. Si acabes comprant en una botiga registrada, per cada anunci vist rebràs una remuneració econòmica.
Rep incentius comercials
Els comerciants adherits a Wispping poden enviar-te incentius comercials i ofertes aplicables a les seves botigues: descomptes pel producte que vols, transport gratuït, ...
La informació viatja amb tu
Els teus plans de compra són accessibles des de qualsevol lloc. Utilitza l'App de Wispping per Android i afegeix preus, productes candidats i més.
Compra reflexivament, estalvia i guanya
Tu tens el control del què i on comprar. Si acabes comprant a les botigues físiques o online registrades a Wispping, rebràs diners pels anuncis vistos i pels incentius comercials! Destina aquests finers a la finalitat d'interès personal o social que vulguis. Amb nosaltres estalvies temps i diners.
Veure més avantatges
L'App de Wispping
Planifica compres al teu mòbil
Vols planificar les teves compres allà on siguis? Has vist un producte i el vols apuntar en algun dels teus plans de compra? Sigui el que sigui, amb la nostra App de Wispping a Google Play ho podràs fer!
Aconsegueix l'App a Google Play
El Blog de Wispping
El Blog de Wispping
En el nostre blog trobaràs les darreres novetats sobre Wispping, consells per comprar de forma reflexiva i notícies que et serviran per comprar millor dia a dia. Visita'l clicant aquí.
Quins plans de compra puc fer?
Pots fer plans de compra ...
Amb Wispping pots definir plans de compra de qualsevol cosa que pensis comprar! Sigui el que sigui :)
Compra reflexiva i, si ho vols, també solidària
Beneficiaris
Si vols, pots destinar fàcilment les remuneracions obtingudes a Wispping a entitats de caràcter social. Actualment, Wispping té convenis amb:
 • Mans Unides
  Mans Unides
 • Intermón Oxfam
  Intermón Oxfam
 • Creu Roja Catalunya
  Creu Roja Catalunya
Els vols veure tots? Clica aquí.
logo

Beneficiaris adherits

 • Creu Roja Catalunya
 • Intermón Oxfam
 • Mans Unides

Wispping a les xarxes socials
Wispping a Facebook
Wispping a Twitter